Een verblijf in Hotel Olympia, da’s genieten!

Een zalige start van de dag

Na een zalige nachtrust in een van onze kamers nodigen we je graag uit in onze zonnige ontbijtruimte op de bovenste verdieping, met zicht op de torens van Brugge. Je geniet er van een verzorgd continentaal ontbijt, dat je naar keuze kunt upgraden met een glaasje cava of enkele lokale specialiteiten. Zo start je boordevol energie aan je dag!

RM36001 HDR
RM35878 HDR
RM35959 Edit
06 22 22 Hotelolympia Svpphotography 029

Iets drinken?

Even bekomen van een dagje Brugge of een heerlijke fietstocht? Op het gemak een boekje lezen of even bijpraten? Welkom in Bar O’, de lounge bar van Hotel Olympia. Vlij je neer in een van onze zetels binnen, kies een tafeltje of installeer je op het zonnige terras naast de tuin. Je hebt er een ruime keuze uit streekbieren, lokale wijnen en iets voor de kleine honger, zoals pasta, pizza of een heerlijke tapasplank. Santé!

B0001528©Jandarthet
Olympia Web 23
Olympia Web 30

Fietsenstalling en fietsverhuur

Hotel Olympia beschikt over een afgesloten en overdekte fietsenstalling met toegangscontrole en oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen. Geen eigen fiets mee? We verhuren kwalitatieve stadsfietsen in samenwerking met een lokale partner. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Olympia Web 18
Olympia Web 19

Wens je graag meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Olympia Web 1

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf up-to-date van wat er in Brugge beweegt en onze aanbiedingen.